Aanleiding

Naar Sicilië stond al langer op ons verlanglijstje en dit jaar waren er plannen om met de caravan gedurende 4 tot 5 weken, een rondreis te gaan maken. Doordat mijn werkgever het niet (meer) toestaat om langer dan 3 weken met vakantie te gaan, hebben we dat plan moeten laten varen en zijn we uiteindelijk 3 weken naar Java en Bali geweest; ook niet verkeerd Knipogende emoticon.

Via goede vrienden van ons, Thuul en Peet, toch weer enthousiast geworden om dan maar eens met het vliegtuig te gaan, een auto te huren en zo Sicilië te bekijken, maar daar nog niet concreet invulling aan gegeven.

Toen wij uit eten waren met onze oudste vrienden, Noortje en Hans, bleken zij afgelopen jaar een rondreis gemaakt te hebben op Sicilië, maar met hun eigen auto en qua accommodatie, helemaal verzorgd en zij waren héél erg enthousiast en nu wil het toeval –bestaat dat eigenlijk wel, toeval?- dat zij geboekt hadden bij Voigt Travel, het enige reisbureau, waar ik ooit informatie over Sicilië heb ingewonnen en toen was een en ander snel geregeld Verhitte emoticon.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s